Back to All Events

Connect2Antwerp

Fully Booked

On Wednesday, the 23rd of May, the city of Antwerp will hold an evening for ambitious entrepreneurs. The mayor of Antwerp is our host for the night and we’d like to invite each and every Fosbury member to join us.

Dat Antwerpen een straffe stad is, moet ik u niet vertellen. Dat we elke dag samen met u indrukwekkende resultaten boeken, dat mag zeker gezegd worden. Daarom nodig ik u graag uit op woensdag 23 mei voor de netwerkavond van Connect2Antwerp.

Deze avond overloop ik graag met u de straffe cijfers van het afgelopen jaar. Meer nog dan terugblikken op wat we al gerealiseerd hebben, geef ik u een voorsmaakje van wat ons nog te wachten staat. Hoe gaan we ons als stad nog sterker positioneren?

Laat u inspireren door nieuwe inzichten en sterke toekomstplannen. Zo presenteren we u in primeur het stadsmarketingfonds, dat voor uw organisatie een grote meerwaarde kan zijn. Ontdek het op 23 mei in het bijzijn van vele andere professionals.
— Bart De Wever

 

 

Earlier Event: May 22
Members Lunch
Later Event: May 25
Monthly Members Update + Apero