F .  A . Q .

fosburyandsonsBOARD-21b_lowres.jpg

Vragen staat vrij

FSlijndubbelF&S_zwart-kort.jpg


ANTWOORDEN

FSlijndubbelF&S_zwart-kort.jpg

WAT IS FOSBURY & SONS?

Fosbury & Sons is een coworkingkantoor op verschillende locaties in België en de rest van Europa. Er komen bovendien regelmatig vestigingen bij. We verwelkomen freelancers, kleine en middelgrote ondernemingen en grote bedrijven. Een werkruimte die eruitziet en aanvoelt als een luxueus boetiekhotel: dat mogen onze leden en gasten verwachten.

Elke locatie is uitgerust met:

- Een Receptie: hier worden gasten en members met een glimlach onthaald. U kunt er ook vragen stellen en je persoonlijke post ophalen.

- Een Lobby: de perfecte ruimte om te werken, eten en ontspannen.

- Gedeelde werkruimte: kies je plekje uit in de ruime Lobby. Hebt u iets anders in gedachten? Als 'Resident' en 'Atelier' member krijgt u ook toegang tot een afgesloten werkruimte, de Resident Area.

- Kleine, middelgrote en grote kantoren: klein, middelgroot of groot bedrijf? Wij hebben het perfecte kantoor voor u. Van 1 tot 45 personen.

- Vergaderzalen: we stellen vergaderzalen van verschillende afmetingen ter beschikking, perfect afgestemd op uw event, meeting of seminarie. Als 'Resident', 'Atelier' en 'Suite' member krijgt u bovendien gratis toegang tot kleinere vergaderzalen.

- Een eigen café & bar: Fosbury & Sons werkt samen met Coffeelabs voor een lekker kopje koffie, ontbijt, lunch, vieruurtjes, een hele reeks 'after work' drankjes en catering.

- Lounges, focusboxen, een bibliotheek, een open keuken en speelruimtes.

terug naar boven

MOET IK LID ZIJN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT FOSBURY & SONS?

Het korte antwoord: nee. Fosbury & Sons wil de perfecte werksfeer creëren. Werken, samenwerken, netwerken ... Het kan allemaal bij ons. Daarom hebben we een leden- en gastenbeleid opgesteld, zodat iedereen voordeel haalt uit alles wat Fosbury & Sons te bieden heeft.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor niet-leden:

- Een tafel voor lunch reserveren bij Coffeelabs.

- Visitor Pass voor een halve of hele dag: perfect om onze werkruimte uit te proberen of af en toe een dagje bij ons te komen werken. In een Visitor Pass zijn het gebruik van onze prachtige lounge en een hapje en drankje inbegrepen. Uiteraard mag u ook gasten en klanten uitnodigen.

- Een vergaderzaal reserveren: organiseer uw events, meetings en seminars bij ons. Een aparte locatie die een wereld van verschil maakt.

- Kom naar een van onze events: we organiseren heel wat leuke evenementen, van workshops tot conferenties, van privédiners tot productlanceringen. En uiteraard ook events ter ere van onze leden en partners. Blijft u graag op de hoogte van onze komende evenementen? Neem dan zeker contact op met Felicia.

Familieleden, vrienden en gasten van onze leden zijn altijd welkom!

terug naar boven

WELKE memberships BIEDen jullie AAN?

We bieden verschillende memberships aan, afgestemd op ieders wensen. Een overzicht vindt u op onze WORK pagina.

terug naar boven

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN MEMBERSHIP?

Fosbury & Sons creëert een ruimte waarin werken gemakkelijker dan ooit is:

- een bemande receptie waar u en uw klanten verwelkomd worden;

- een netwerk van hardwerkende, innovatieve en leuke mensen;

- een professionele omgeving waarin u uw klanten kunt uitnodigen;

- een werkruimte buitenshuis of buiten uw hoofdkantoor;

- kortingen bij onze partners (Odettes Lunettes, Sennheiser, Samsung, Furnified, Lannoo, Luster, Bolides & Audi, Café Costume ...);

- korting op vergaderzalen;

- prioritaire toegang tot evenementen, workshops en sportactiviteiten bij F&S;

- koffie, thee, vers fruit en gezuiverd water;

- een persoonlijke toets: hier bent u geen nummer, want we willen al onze leden leren kennen.

Als lid van F&S profiteert u van meer dan alleen maar een reeks services en voordelen. U krijgt er namelijk een grote community van collega's, ondernemers, innovatieve mensen en grote en kleine bedrijven bovenop. Mensen en ondernemingen die zich net zo hard inzetten voor hun werk als u. Het is een unieke gelegenheid om samen te werken, kennis uit te wisselen en verder te groeien, als individu én als community.

terug naar boven

 

WELKE WERKPLEKKEN BIEDEN JULLIE AAN?

We bieden zowel gedeelde werkruimten als kleinere, middelgrote en grote kantoren aan. Hebt u een eenmanszaak of werkt u als freelancer? Dan is onze Lobby ('Club' en 'Nomad' membership) of onze Resident Area ('Resident' membership) iets voor u.

Liever een ruimte waarin uw computer en werkmateriaal een vaste plaats hebben? Bekijk dan zeker onze gedeelde werkruimten ('Atelier' membership).

Daarnaast stellen we kleine, middelgrote en grote kantoren op maat van u en uw bedrijf ter beschikking ('Suite' membership).

terug naar boven

 

WAAR KAN IK EEN VERGADERZAAL RESERVEREN?

Onze vergaderzalen hebben verschillende afmetingen. Er is dus vast een zaal die bij u past. Onze kleinste zaal biedt plaats aan 8 mensen, terwijl onze grootste wel 65 mensen aankan. Wilt u een event of seminar organiseren? Dan kunt u ook onze Lobby afhuren (plaats voor 300 personen).

Reserveer uw zaal hier.

terug naar boven

 

HOE LAAT OPENT EN SLUIT FOSBURY & SONS DE DEUREN?

Op weekdagen is ons café open van 8 u. tot 18 u. In het weekend zijn we gesloten voor bezoekers.

Als 'Resident', 'Atelier', 'Suite' en 'Corporate' member heb je de klok rond toegang tot onze coworkingruimte.

terug naar boven

 

IS ER KOFFIE, ONTBIJT OF LUNCH VERKRIJGBAAR BIJ COFFEELABS?

Omdat Fosbury & Sons in de eerste plaats een werkruimte is, kunt u hier niet zomaar iets komen drinken. We nemen wel reservaties voor lunch aan. Reserveer uw plaats.

Wilt u meer tijd bij F&S doorbrengen, maar bent u nog geen lid? Vraag dan een bezoekerspas voor een halve of hele dag aan.

terug naar boven