DE PLEK DIE WE ‘thuis’ mogen noemen

_MG_9203.jpg
 
FS_space_white space.png

DECOR

We besteden veel aandacht aan hoe onze ruimte eruitziet, voelt én ruikt. Onze thuisbasis bevindt zich in een modernistische kathedraal naar een ontwerp van Léon Stynen uit 1958. Ze werd afgebroken tot op haar betonnen geraamte en kreeg daarna weer vorm met behulp van hout, staal, glas, stoffen en heel wat groen. Een nieuwe interpretatie voor een nieuwe manier van werken

In een kamer mag het oog nooit op één punt blijven rusten. Ze moet naar je lachen en je fantasie op hol doen slaan
— Juan Montoya

5500 vierkante meter uitzonderlijke ruimte. Een bemande receptie en een Lobby waar u mensen kunt ontmoeten, een hapje kunt eten of gewoon kunt ontspannen. Grote vergaderzalen voor events, seminars en showcases. Focus booths, een eigen bar én een film- en fotostudio.

Allemaal hebben we wel plaatsen waar we ons goed voelen: ons favoriete restaurant, een verfijnd hotel, een gezellige bar of ons eigen huis. Het oog voor detail, de mooie blikvangers, een waaier aan verschillende texturen ... Daar halen we inspiratie uit

KANTOREN

We bieden kleinere kantoren en coworkingruimten aan op de eerste verdieping en de tussenverdieping. De grotere kantoren voor 15 tot 45 mensen bevinden zich op de tweede en derde verdieping. Bij onze grote kantoorruimten horen privé vergaderzalen en een directiebureau. 

GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTE

Vergaderzalen, sofa's en gezellige hoekjes, focus booths, een stille ruimte, een bibliotheek, een open keuken en bar, een lobby, een biljarttafel, douches ...

MINDER SEXY KENMERKEN

Schoonmaak, energieverbruik, onderhoud, verzekering, beveiliging, grondbelasting.

OOK DAT NOG…

We doen altijd net dat tikkeltje extra door meer ruimte te voorzien, zoals een foto- en filmstudio, een satellietkantoor, een screening ruimte, een eventhal en parkeerplaatsen

FSdownload-plant.jpeg
FS Line download.png

CULTUuR

Events

_MG_3363.jpg
 
FS_events white space.png

Events

We gebruiken deze prachtige ruimte voor opwindende events. Om kennis te vergaren, nieuwe ideeën op te doen of gewoon even te ontspannen. Van workshops tot conferenties, van privédiners tot productlanceringen, en uiteraard ook events ter ere van onze leden en partners.

FS_MG_8785.jpg

Kijk op onze kalender welke evenementen er aankomen. Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een mailtje naar Felicia. Ze zet u met plezier op onze mailinglijst.

_MG_8641.jpg
FSWILDER AT THE VILLA by PIET DE KERSGIETER 5.png
Beeldhouwers1.png
OpenVRT_Hyperlocal12.jpg

Forum, Sofa Sessions, Fosbury Club Late Night, het brunchconcept 'Noon' van Coffeelabs, filmvertoningen ...

Brown Bag Sessions, Movie Nights, Fosbury Sports, Member Lunches, Winter & Summer event.

FS_MG_8715.jpg
FS Line download.png

Services

20161212_ABS Fosbury & sons Antwerpen_0052.jpg
Fosbury_GoingEast_©studiocoffeeklatch-3.jpg
FS_services white space.png
 

Services

We bieden een ruime waaier aan voordelen die uw werk en leven gemakkelijker maken, net als pakketten op maat die inspelen op al uw professionele behoeften.

HOSPITALITY

Receptie, printservice, communitymanager, postverwerking.

IT-SERVICES

Internet, ledenaccount, digitaal platform.

ADVIES & COACHING

Elke dag bouwen we relaties op met betrouwbare partners. Via deze partners krijgt u rechtstreeks toegang tot juridisch en financieel advies, administratieve en commerciële ondersteuning, nieuwe klanten, sport- en gezondheidscoaching, en mental coaching.

ETEN & DRINKEN

Gezuiverd water, thee, vers fruit, fijngemalen koffie ...

BETALING

Betaling via app, maandelijkse factuur.

-

Bekijk al onze services en samenwerkingen

 

FS Line download.png

 

ONZE PARTNERS

Boven op onze eigen services werken we ook nauw samen met betrouwbare partners. Ook zij staan garant voor een uitstekende dienstverlening.

COFFEELABS

Voor onze bar werken we samen met Coffeelabs. Dit team van foodies verwent u met een heerlijk ontbijt, lunch, sapjes, taart — en uiteraard steengoede koffie.

Wanneer u bij ons een event of meeting organiseert, verzorgt Coffeelabs de catering.

FS RPPRT+Academy.jpg
Fosbury_Sons_CafeCostume_1.jpg
FSCOFFEELABS_banner.jpg

AUTOSERVICE VAN CENTREAUTO, BMW EN BOLIDES

Een schitterende samenwerking met Centreauto. Gepersonaliseerde BMW wagens ter beschikking van de Fosbury & Sons leden. Zo kunt u met een luxueuze 'co-bedrijfswagen' naar al uw meetings en activiteiten rijden. Dit initiatief sluit naadloos aan op de strategie van Centreauto, dat innovatieve oplossingen wil zoeken voor de steeds complexere mobiliteitsproblemen. Bolides, een vooruitstrevende autoservice in Antwerpen en Gent, is de derde partner van het reservatieplatform waarop bedrijfsleiders een wagen kunnen reserveren.Just book your ride to succes.

BMW squared.jpg

CAFE COSTUME

Dat Fosbury & Sons en Café Costume dezelfde waarden delen, zorgt voor een krachtige synergie tussen beide bedrijven. Met behulp van hun jarenlange ervaring als kleermakers creëren we samen een nieuwe manier van werken.

Ontdek de kleedruimte van Café Costume, de op maat gemaakte Fosbury & Sons stof 'The Ocean Blues' en de gloednieuwe collectie 'Edition de Travail'.

Boek een sessie bij een kleermaker op cafecostume.be.