De favoriete plek van Sander Gebruers bij Fosbury & Sons

"Affiliprint is het bedrijf dat al het tweede langst bij Fosbury & Sons is", zegt Sander met een trotse glimlach. "We hebben ons hier een paar weken voor de opening in 2016 gevestigd. Toch heeft Sander deze perfecte plek - zijn nieuwe favoriet - pas een maar maanden geleden ontdekt.

SanderGebruers_Affiliprint_wide.jpg

FoS: Vertel ons waarom je het meest van deze plek houdt wanneer je voor Affiliprint bij Fosbury & Sons werkt?

"Voor mij is dit de ideale plek om mezelf volledig te focussen. Hier ben ik ver weg van alle drukte, de ruimte voor afleiding is minimaal. Ik ben nogal snel afgeleid. Ik kom hier om me op mijn werk te storten: of het nu gaat om bellen, e-mails verzenden, onderzoeken of gewoon om na te denken. "

FoS: Deze loungebanken, Togo's van Ligne Roset, zijn ook niet slecht.

"Het zijn schitterende relaxzetels om comfortabel in te zitten, zonder echt het gevoel te hebben dat je zou kunnen indommelen!"

FoS: Hoe vaak kunnen we je hier vinden?

"Waarschijnlijk bijna elke dag. Meestal werk ik bij Fosbury & Sons, en zelfs als ik terugkom van een vergadering, kom ik liever terug naar ons kantoor dan thuis nog wat verder te werken. Ik kan me hier veel beter concentreren - thuis kan het soms te vertrouwd aanvoelen. En ik vind het geweldig dat de mensen die hier werken niet allemaal directe collega's zijn. Ik waardeer het echt dat ik vruchtbare gesprekken kan voeren over andere bedrijven dan de onze. Er zijn tot nu toe al enkele geweldige samenwerkingen geweest.”

Ook geïnteresseerd in een een plekje bij Fosbury & Sons?